U heeft uw ideen op papier en ze zijn geweldig! Ondanks de geweldige ideen is er vaak geen geld om deze daadwerkelijk uit te werken. Een financiering is noodzakelijk voor het realiseren van uw plannen. Uiteraard verschilt dit per bedrijfstak. Als startend ondernemer ben je vaak een risico voor de bank en dus zal je met een goed ondernemersplan moeten komen. Meer informatie of financieren en lenen staat ook op de pagina: Gratis advies op maat.

Wanneer je een behoorlijke lening nodig hebt is het belangrijk om bij minstens 3 partijen te vergelijken en te bekijken welke voor jou het meest gunstig is en waar je dus bijvoorbeeld de minste rente hoeft te betalen. Ook is het goed om te bekijken bij welke bank je gaat bankieren. Wil je privé en zakelijk gescheiden houden ga dan niet naar een bank waar je al bankiert  ( Bizner is Rabobank bijvoorbeeld). Bekijk ook eens welke bank het meest voorkomt bij jouw klanten, op deze manier kan je snel transacties bekijken. Veel professionele bedrijven kiezen voor een zakelijke bank  in plaats van een bank gericht op particulieren. Een onderneming starten kan eigenlijk iedereen, maar een onderneming draaiende houden is een tweede.  Een ondernemer is een harde werker die zich ook op de hoogte moet houden van de nieuwste technieken en trends. Daarnaast is ondernemen niet alleen maar met je passie bezig zijn maar ook boekhouden, administratie, marketing, wetten en vele andere zaken.  Het is altijd goed om minimaal 1 maal per jaar een periode of een paar avonden  in je agenda vrij te houden voor (bij) scholing.

Sinds 1994 eist de Arbo-wet dat elk bedrijf met personeel een bedrijfshulpverlener heeft. De bedrijfshulpverlener kan bij brand of een ongeval effectief handelen totdat de hulpdiensten er zijn. Een zelfstandig ondernemer (zzp) heeft geen BHV verplichting. Zodra u meer dan 40 uur arbeid in dienst heeft, minimaal 2 werknemers, bent u verplicht minimaal 1 BHV-er in huis te hebben en een RIE (risico inventarisatie en evaluatie) welke is goedgekeurd door de Arbo-dienst.  Wanneer u in een kantorencomplex zit kunt u bekijken welke bedrijven op uw afdeling reeds bedrijfshulpverleners in huis hebben.

“Jorgen Declerck schrijver van “Get A Yes“werd geboren op 11 mei 1981 in het West-Vlaamse Oostende, al vlug werd duidelijk dat hij meester was in het overbrengen van zijn ideeën naar de mensen rondom hem en hen te overtuigen van zijn visie op bepaalde zaken. “

Hieronder enkele links welke u alvast wegwijs maken:

– Bedrijfshulpverlening ( u krijgt korting wanneer u via ons contact opneemt)- LOI- etc.Over het algemeen zijn ondernemers mensen die maar doorgaan en doorgaan en altijd dus aan het werk zijn of hier mee bezig zijn.Het is mogelijk dat je hier als ondernemer mee bezig bent op een kantoor, een kantoor aan huis, thuis aan de eettafel met een laptop etc. Het is erg belangrijk dat je als ondernemer je gezondheid in de gaten (blijft) houden en dat begint al vaak met een goede werkplek. Een goede stoel en werktafel zijn erg belangrijk voor je houding, maar een uitstekende pc en/of laptop zijn ook erg belangrijk om snel en efficient te kunnen werken en geen ergernissen te ontwikkelen wanneer je laptop voor de zoveelste keer vastloopt.

Laat je goed informeren op dit gebied om zo professioneel mogelijk te kunnen ondernemen.Startende Ondernemers Net: HomeU heeft uw ideeën op papier en ze zijn geweldig! Ondanks de geweldige ideeën is er vaak geen geld om deze daadwerkelijk uit te werken. Een financiering is noodzakelijk voor het realiseren van uw plannen. Uiteraard verschilt dit per bedrijfstak. Als startend ondernemer ben je vaak een risico voor de bank en dus zal je met een goed ondernemersplan moeten komen. Meer informatie of financieren en lenen staat ook op de pagina: Gratis advies op maat.

Wanneer je een behoorlijke lening nodig hebt is het belangrijk om bij minstens 3 partijen te vergelijken en te bekijken welke voor jou het meest gunstig is en waar je dus bijvoorbeeld de minste rente hoeft te betalen. Ook is het goed om te bekijken bij welke bank je gaat bankieren. Wil je privé en zakelijk gescheiden houden ga dan niet naar een bank waar je al bankiert  ( Bizner is Rabobank bijvoorbeeld). Bekijk ook eens welke bank het meest voorkomt bij jouw klanten, op deze manier kan je snel transacties bekijken.

Veel professionele bedrijven kiezen voor een zakelijke bank in plaats van een bank gericht op particulieren. Een onderneming starten kan eigenlijk iedereen, maar een onderneming draaiende houden is een tweede.  Een ondernemer is een harde werker die zich ook op de hoogte moet houden van de nieuwste technieken en trends. Daarnaast is ondernemen niet alleen maar met je passie bezig zijn maar ook boekhouden, administratie, marketing, wetten en vele andere zaken.  Het is altijd goed om minimaal 1 maal per jaar een periode of een paar avonden  in je agenda vrij te houden voor (bij) scholing.

Sinds 1994 eist de Arbo-wet dat elk bedrijf met personeel een bedrijfshulpverlener heeft. De bedrijfshulpverlener kan bij brand of een ongeval effectief handelen totdat de hulpdiensten er zijn. Een zelfstandig ondernemer (zzp) heeft geen BHV verplichting. Zodra u meer dan 40 uur arbeid in dienst heeft, minimaal 2 werknemers, bent u verplicht minimaal 1 BHV-er in huis te hebben en een RIE (risico inventarisatie en evaluatie) welke is goedgekeurd door de Arbo-dienst.  Wanneer u in een kantorencomplex zit kunt u bekijken welke bedrijven op uw afdeling reeds bedrijfshulpverleners in huis hebben.

Hieronder enkele links welke u alvast wegwijs maken:

– Bedrijfshulpverlening ( u krijgt korting wanneer u via ons contact opneemt)- LOI- etc.Over het algemeen zijn ondernemers mensen die maar doorgaan en doorgaan en altijd dus aan het werk zijn of hier mee bezig zijn.Het is mogelijk dat je hier als ondernemer mee bezig bent op een kantoor, een kantoor aan huis, thuis aan de eettafel met een laptop etc. Het is erg belangrijk dat je als ondernemer je gezondheid in de gaten (blijft) houden en dat begint al vaak met een goede werkplek. Een goede stoel en werktafel zijn erg belangrijk voor je houding, maar een uitstekende pc en/of laptop zijn ook erg belangrijk om snel en efficiënt te kunnen werken en geen ergernissen te ontwikkelen wanneer je laptop voor de zoveelste keer vastloopt. Laat je goed informeren op dit gebied om zo professioneel mogelijk te kunnen ondernemen.