• Stelt u uzelf soms de vraag hoe u uw eigen verkoopgesprek of dat van uw verkoopteam kan finetunen ?
  • Vraagt u uzelf ook soms af wat er fout liep of hoe u uw gesprek tot in de puntjes zou kunnen optimaliseren?

Wij bij EduSales hebben voor u dé oplossing, en deze is efficiënt, niet tijdrovend en vooral geeft deze u een onmiddellijk resultaat waar u mee aan de slag kan.

Wij hebben immers een team die uw gesprekken vanop afstand evalueert en vervolgens in een Traffic Light reporting verwerkt waarin u duidelijk kan zien waar uw sterke of minder sterke momenten zaten tijdens het gesprek.

Wat als u uw gesprek met uw prospect nu eens kon opnemen en vervolgens een ervaren coach en sales trainer u nadien tips kan geven over uw gesprek?

Wat als u weet dat u op pakweg minuut 06.18 tijdens uw gesprek beter een andere vraag had gesteld?

Wat als wij u kunnen zeggen hoe u uw gesprek zou kunnen opwaarderen naar een topgesprek?

Wél, dat kan!

Dagelijks evalueren wij een aanzienlijk aantal gesprekken van verkopers die opgenomen zijn bij de prospect of klant en beoordelen wij deze uiterst vertrouwelijk waarna wij u een volledig inzicht geven in de kantelmomenten tijdens het gesprek. En dit steeds binnen de 48 uur nadat u het gesprek aan ons heeft overgemaakt.

Daarnaast kunnen wij dit voor u doen aan een kostprijs waarvoor u nergens anders dergelijk advies, volledig op maat kan krijgen. De analyse is volledig gebaseerd op uw gesprek & zal u voorzien van de nodige feedback samen met de oplossing om in de toekomst om te gaan met de minder sterke momenten in uw gesprek!

U kunt uw gesprek via onderstaande ‘ tab ‘ opladen en ons bezorgen, van zodra wij de betaling hebben ontvangen die overeenstemt met het aantal credit die u wenst in te zetten gaan wij aan de slag en ontvangt u binnen de 48 uur onze volledige analyse.

Tarifering:

Inclusief: beluisteren, evalueren, analyseren en persoonlijke tips gebaseerd op uw gesprek + verwerking in een uiterst transparante Traffic Light repporting.

*Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op een gemiddeld gesprek van circa. 60 minuten.                                                                                        

* Per bijkomend kwartier in het originele verkoopgesprek brengen wij 43 € extra in rekening